Cinlerden Cevap Almak için

 

Cinler ile iletişime geçerek onlara bazı sorular sormak isteyen birçok kişi bulunmaktadır. Bunun nedeni olarak bazıları merak, bazıları ise çaresiz kaldığı konularda yardım almak istemeleridir. Bir kısım insanlar ise cinleri kullanarak diğer insanlara kötülük etmek istemektedirler.

Bugün size vereceğim uygulamaya başladıktan sonra kişiye göre değişmekle birlikte 7 gün içerisinde rüyalarınızda cinler ile irtibata geçerek bazı sorularınıza yanıt alabileceksiniz. Ancak unutulmamalıdır ki. Cinlerin bazıları vereceği cevaplara karşılık sizden bazı iyilikler isteyebilir. Bu konuda çok dikkatli olmalı ve hırsa kapılmamalısınız.

Cinlere Soru Sormak için;

Kalenhûdin ve Berşânin isimlerini hergün 748 defa okumaya devam eden kişi kısa zamanda bilmek ve öğrenmek istediği konuları cinlerden öğrenebilirler.

Okuma yapılırken günlük ve mahlep tütsü yakılmalıdır.

Cinlerden Cevap Almak için 4.5 5 Kybalion Cinler ile iletişime geçerek onlara bazı sorular sormak isteyen birçok kişi bulunmaktadır. Bunun nedeni olarak bazıları merak, bazıları ise...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Biz bunu iki kisi heraksam ayni saatte yaptik, iki hafta devam ettki ve ikinci haftadan baslamak uzere evin icinde surekli birileri geziyordu, gorunmeyen ama attigi heradimi duyduk yemek yer gibi catal bicak sesleri, cesmeden su icmesi, gecede evin yukarikatindan asagi katina surekli inip cikmasi ve bazen biz otururken yaniiza biri oturuyor biz vucut gormuyoruz ama oturdugu zaman koltukta cokertme izi birakiyordu. Bazi sorulari sesli olaraktan sorduk, yanit gelmedi ama ilginctir sorularin yanitlari ayni gun degisik yerlerden baska kisilerin agizindan geldi. Simdi okumayi biraktik ve eve sadece cok guzel bir kokulu pipo dumanin kokusu var ve ilginc bir parfum kokar.

Unknown dedi ki...

Bu sallama bir olay bence

Unknown dedi ki...

Tam ayrıntılı neden anlatmıyosunuz

Copyright © HAVAS DUALAR. All Rights Reserved