Evlilik için Etkili bir Dua

 

Bir kimse bir miktar istiğfar ve salavat okuduktan sonra 12000 defa ya vedud ismini okuyarak matlubunun sevgisi için dua eder ve buna 21 gün devam ederse istediği kimse kendisine aşık olur.

و القيت عليك محبة منى bu ayetin muhabbet mevzuunda büyük esrarı vardır. Bir kimse bir yüzük yaptırır. Yüzüğün içine bu ayet yazılır. Ayetin başına (arapçada baş sağ taraftır) kendi ismini son tarafına da istediği kişinin ismini anne ismiyle beraber yazar. Sonra bu yüzük parmağında olduğu halde o kimseye dokunur ve fırsat buldukça da dokunmaya devam ederse aralarında her geçen gün büyüyen bir muhabbet başlar. Nişan yüzüklerinede aynı şey tatbik edilirse nişanlılar birbirleriyle uyumlu olur e birbirlerini severler. Evli kimseler yazarsa karı koca birbirini çok severler.


bir tatlı üzerine başında niyet ve sonunda dua ile 71 defa Kevser suresi okunup matluba yedirilirse aralarında muhabbet hasıl olur.

Bir kimse Çarşamba günü el ve ayaklarının tırnaklarını keser ve bunları yakıp kül haline getirdikten sonra bir yiyecek yada içeceğe karıştırıp matlubuna yedirirse deli divane olur.

Üç sıvı (göz yaşı, tükrük ve idrar) eşit miktarda karıştırılır ve matluba yedirilirse yine deliye döner.


Evlilik için Etkili bir Dua 4.5 5 Kybalion Bir kimse bir miktar istiğfar ve salavat okuduktan sonra 12000 defa ya vedud ismini okuyarak matlubunun sevgisi için dua eder ve buna 21 gün...

Hiç yorum yok:

Copyright © HAVAS DUALAR. All Rights Reserved