Evi Cin Musallatından Temizlemek için

 

Öncelikle evi komple sirkeliyoruz. Camlar dahil sirkeli su ile siliyoruz. Yerlere temizlik suyuna bol miktarda sirke ilave ediyoruz tuvalet ve banyo dahil tüm ev bastan aşağı temizleniyor.artan temizlik suyunu banyo, lavabo ve tüm giderlere döküyoruz. Bu işlem bittiğinde üzerlik tohumunu yanmaz bir tavada yakıp dumanını evimizin her odasında dolaştırıyoruz duman kalmadığında tekrar ocakta yakıp dumanı için bekliyoruz ve odalarda tekrar dolaştırıyoruz.

Bittiğinde her odada 7 şer defa yüksek ses ile Ayetel Kürsi okuyoruz tuvalet ve banyo hariç... bu işlemler sürekli tekrar edilmeli.bir defa yeterlidir ama temizlik suyunda sirkeyi alışkanlık haline getirmek faydalıdır. Yukarıda yazdığım bu uygulamaları bitirdiğimizde evi bir iki saat terk edelim.ayrıca bu işlemler sırasında aşırı yorgunluk bas ağrısı kalp sıkışması gibi emareler görülebilir yaşayabilirsiniz. Tek başınıza değil de yanınızda bir yakınınız da olursa iyi olur. Her ne olursa olsun ara vermeden üst üste uygulayıp evden çıkıyoruz . Unutmadan abdestli olunması gerekiyor.



Evi Cin Musallatından Temizlemek için 4.5 5 Kybalion Öncelikle evi komple sirkeliyoruz. Camlar dahil sirkeli su ile siliyoruz. Yerlere temizlik suyuna bol miktarda sirke ilave ediyoruz tuvalet ...

Hiç yorum yok:

Copyright © HAVAS DUALAR. All Rights Reserved