Dileğin Çabuk Kabul Olması için

 

Bismillahirrahmanirrahim.

Hüvallahüllezi la ilahe illa hu*alimül ğaybi veş şehadeti* hüver rahmanür rahıym.
Hüvallahülleziy la ilahe illa hu *elmelikül kuddusüs selamül mü'minül müheyminül 'aziyzül cebbarul mütekebbir* sübhanallahi amma yüşrikun.
Hüvallahül halikul - bariül müsavviru lehül esmaül husna* yüsebbihu lehu ma fis semavati vel'ard. Ve hüvel'aziyzül hakiym.


Anlamı:. Bir kimse bu ayetleri cuma gecesi kağıt üzerine yazıp iyi bir sargıya sardıktan sonra üzerinde taşırsa cenabı ecelli kimseyi hertürlü kötülüklerden korur.bir kimse güzelce bir abdest alıp arkasından 4 rekat allah rızası için namaz kılsa ve bu namazın her rukunda bu dört ayeti okusa namazdan sonra yapacağı dua reddolunmaz.Cenabı hak o kimseyi niyetine azami derecede kolaylaştırır.bir kimse aynı ayetleri cam bir kabun içerisine yazıp temiz yağmur suyu ile doldursa ve bu sudan içse cenabı hak o kimseye keskin bir zeka ve kavrayış nasip eyler.öğrendiği bir şeyi bir daha unutmaz.
Dileğin Çabuk Kabul Olması için 4.5 5 Kybalion Bismillahirrahmanirrahim. Hüvallahüllezi la ilahe illa hu*alimül ğaybi veş şehadeti* hüver rahmanür rahıym. Hüvallahülleziy la ilahe illa hu...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

kesinlikle ruhda bir ferahlık ve deruni bir durum oluşturuyor,eğer beden haramla beslenmemişse gönlünüzden yukarıya koridorun açıklığını hissediyorsanız dualarınızı göğe yazdırın allaha amanet olun selam ve sevgiyle kalınız r.u.

Copyright © HAVAS DUALAR. All Rights Reserved