Yılancık ve Gelincik Sancıları için dua

 

Yılancık ve Gelincik Sancıları için dua
10 istiğfar, 10 Salavat okuduktan sonra eline kara saplı bir bıçak alarak kesen tarafını ağzına yaklaştırır ve üzerine 3 Ayetel Kürsü okuyup bıçağa ve hastaya nefes ettikten sonra bıçağın ucu ile ayrı olan yere bir daire yapılıp bıçağın yüzü ile ağrı olan yere sıvazlanır.

Sonra yine bıçak ağza yaklaştırılıp üzerine 3 kere Haşr Suresinin sonu okunup hem hastaya hem bıçağa nefes eder ve evelce yapıldığı gibi bıçağın yüzü ile ağrı olan mahal enine, boyuna mesh edilir. Üçüncü defa yine bıçak ağıza yaklastırılıp 3 ihlas, 3 muavvizeteyn evvelki seferlerde yapılanlar tekrarlanır.

Dördüncü kere bıçağa 3 defa Bakara Suresinin sonunu 7 Fatiha ve Bazı şifa ayetlerini okuyup hastaya ve bıçağa üfledikten sonra evel yapıldğı gibi bıçakla ağrıyan yer ileri geri mesh edilir, okunanlar Hazreti Peygamber Efendimizin Ravza-i Mutahhara ' larına, 4 Halifesine, Ehli Beytine ve Veysel Karani Hazretleri ' nin ruhuna hediye olunur. Bu ameliye 3 defa tekrarlanır.
Yılancık ve Gelincik Sancıları için dua 4.5 5 Kybalion Yılancık ve Gelincik Sancıları için dua 10 istiğfar, 10 Salavat okuduktan sonra eline kara saplı bir bıçak alarak kesen tarafını ağzına y...

Hiç yorum yok:

Copyright © HAVAS DUALAR. All Rights Reserved