İnşirah Suresinin Hüddamı

 

İnşirah suresi E lem neşrah leke sadrek.Ve vedagnâ anke vizrek.Ellezî enkada zahrek.Ve refa’nâ leke zikrek.Fe inne maal usri yusra.İnne maal usri yusrâ.Fe izâ feragte fensab.Ve ilâ rabbike fergab.

Anlamı 

(Ey Muhammed!) Senin göğsünü açıp genişletmedik mi?.Belini büken yükünü üzerinden kaldırmadık mı?.Senin şânını yükseltmedik mi?.Şüphesiz güçlükle beraber bir kolaylık vardır.Gerçekten, güçlükle beraber bir kolaylık vardır.Öyleyse, bir işi bitirince diğerine koyul.Ancak Rabbine yönel ve yalvar. 

Kim bir hafta süresince hayvansal gıdalardan perhiz eder insanlardan uzak kalır ve temiz ve tenha bir mahalde günde 7 kez İnşirah suresini okursa 7 günün sonunda bu duanın hüddamı ile görüşür ve kendisine sonsuz rızıklar verilir ayrıca müşkilatı giderilir normal zamandada günde 70 defa yatsı namazından sonra okuyanın her türlü maddi manevi sıkıntısı giderilir. 

Surenin vekfi çıkarılır ve taşınırsa çok faydalıdır.
İnşirah Suresinin Hüddamı 4.5 5 Kybalion İnşirah suresi E lem neşrah leke sadrek.Ve vedagnâ anke vizrek.Ellezî enkada zahrek.Ve refa’nâ leke zikrek.Fe inne maal usri yusra.İnne maal...

1 yorum:

Unknown dedi ki...

bunu yapmanin yas siniri varmi?

Copyright © HAVAS DUALAR. All Rights Reserved