Fotoğraf ile Aşık Etmek için

 

Bu aşk büyüsü yaygındır. Ancak bilmeyenler için tekrarlayalım. Bu büyü sevdiğiniz fotoğrafı ile yapılır. En kısa sürede o kişi size olgunlukla aşk duyar. Ve kuvvetli bir aşk başlar.

Size gönülden bağlanmasını istediginiz kişinin fotoğrafını masanızın üzerine koyun, aşagıdaki duayı (77 defa) okuyup fotoğrafa üfleyin.


Not1: Fotoğraf yerine, size aşık olmasını istediğiniz kimsenin az miktarda saç teli yada herhangi bir eşyasından küçük bir parça da olabilir.

“Bismillahirrahmanirrahim. Yuhibbunehüm kehebbüllezine amenü eşeddi hubbullahü ve cealeş şemse zıyaen vel kamere nüren Vallahi Alim-i bizatis sudür.”


Daha sonra “Ya Rabbim senin hakkın için, karşımda (fotoğrafı veya eşyası )bulunan ………………. ismindeki kadının/ erkeğin bütün bedeni ve ruhu artık beni sevsin ve hiç terk etmesin.” şeklinde yada sizin istediğiniz biçimde niyet edin, dilekte bulunun.

Sonra 36 defa Şemhüreş ismini zikredin.
Fotoğraf ile Aşık Etmek için 4.5 5 Kybalion Bu aşk büyüsü yaygındır. Ancak bilmeyenler için tekrarlayalım. Bu büyü sevdiğiniz fotoğrafı ile yapılır. En kısa sürede o kişi size olgunluk...

Hiç yorum yok:

Copyright © HAVAS DUALAR. All Rights Reserved