Fotoğrafa 21 Besmele

 

Bir kişi yanınızda veya yakınınızda olmasa bile ona ulaşabilmek için baz tesirli yöntemler bulunmaktadır. Eski zamanlarda bu daha çok o kişiye ait bir eşya veya o kişinin sürekli kullandığı birşey gerekiyordu. Ancak günümüzde fotoğraf yöntemi ile de bu tip şeyler yapılabilmektedir.

Bence yine eski usul yöntemler daha etkilidir. Ancak eğer o kişinin bir eşyasına ulaşamıyor ve sadece resimlerine sahipseniz yine de bir şekilde o kişiye tesir edebilme şansınız bulunmaktadır. Ancak burada dikkat edilmesi gereken husus daha önce o kişi ile mutlaka karşı karşıya gelmiş olmanızdır. Çünkü o kişinin zihninde bir resminiz yoksa yaptığınız uygulama hiçbir işe yaramayacaktır.

Fotoğrafa 21 Besmele Yöntemi:

Tesirli bir aşk celbidir. Her gece aynı saatte olmak şartı ile sevdiğiniz kişinin fotoğrafını elinize alıp ne niyetle yapacaksak onu tutarak 21 besmele okunup üflenir. Bu işlemi 61 gün kadar sabır ile yapmanız gerekmektedir.
Fotoğrafa 21 Besmele 4.5 5 Kybalion Bir kişi yanınızda veya yakınınızda olmasa bile ona ulaşabilmek için baz tesirli yöntemler bulunmaktadır. Eski zamanlarda bu daha çok o kiş...

Hiç yorum yok:

Copyright © HAVAS DUALAR. All Rights Reserved