Hamile Kalmak için Dua

 

Bir arabi ayın en parlak olduğu gece Kur'an-ı Kerim'deki Cuma suresi'ni yeni bir çini tabağa yazıp mümkünse zemzemle, zemzem bulunmadığı takdirde gül suyu ile silip temiz bir şişe içinde muhafaza edin.

Aşağıda yazılı 7 esma-ı şerifi birer küçük kağıt parçasına yazıp her birini bir hurma içerisine, hurma bulamazsanız kuru üzüm içine koyup bunları da saklamak gerekir.

Bunlardan başka yine ayrı bir kağıt üzerine Sure-i Mülk yazılır ve arkasındanda :

'Fe vekaal hakku betale mâ kânu ya'melûn'

Ayeti kerimesi ilave olunduktan sonra nusha haline getirilir. 7 kat bal mumlu muşambaya sardıktan sonra hamile kalması istenen kadının beline ve göbeğinin üstüne gelmek üzere bağlanır.

Kadının adetinden 10 gün geçtikten sonra 7 hurma veya 7 üzümden bir tanesi güneş doğmadan Cuma suresi'nin suyundan birazı ile  içer. Buna 7 sabah devam edilir.

Bu günlerde de eşi ile kalır.

Yazılacak 7 esma şunlardır:

Yâ Allâh - el Vehhâb - er Rezzâk - el Fettâh - el Hâlıku - el Musavviru - el Bediy'u

Şayet birinci ayda hamile kalınmazsa ikinci, nadiren de üçüncü aya kadar tekrarlanır.

Pek tabi bu havas yumurtalığı alınmış veya herhangi bir hastalık sebebiyle çocuk yapma kabiliyeti yok olmuş kişiler için değildir.
Hamile Kalmak için Dua 4.5 5 Kybalion Bir arabi ayın en parlak olduğu gece Kur'an-ı Kerim'deki Cuma suresi'ni yeni bir çini tabağa yazıp mümkünse zemzemle, zemzem bul...

Hiç yorum yok:

Copyright © HAVAS DUALAR. All Rights Reserved